dijous, 31 de març de 2011

Full informatiu, abril de 2011Veure en format PDF
.
 .
 .

dimarts, 29 de març de 2011

Activitats esportives en Can Dragó

Els alumnes de 6è vam participar el passat 22 de març, en unes jornades esportives "La dragonada" organitzades pel CPR Nou barris i ens van entrenar per participar-hi els professors d'educació física. Juntament amb alumnes d'altres vuit escoles, vam realitzar activitats de salt d'alçada, longitud, tanques, marxa, velocitat, disc i javelina i relleus.
Va ser un matí on no van faltar les ganes de competir i fer amics alhora.
Ens va agradar moltíssim !

dijous, 24 de març de 2011

Dossier informatiu 4tESO

Sortida de 6è a l'auditori

El 14 de març vam anar a veure un espectacle anomenat "Músiques d'arbre", interpretat per cinc músics que van desenvolupar un seguit de temes tradicionals de música catalana amb instruments que després van comentar amb el professor Raül a la classe de música. Vam fruir d'un matí molt musical, que ens va agradar molt.

divendres, 18 de març de 2011

Quaresma


A la nostra escola celebrem el temps litúrgic de la Quaresma. Cada dia es reflexiona sobre un aspecte relacionat amb aquest temps especial de camí que va començà el Dimecres de Cendra i que arribarà fins al Diumenge de Rams. Cada dia es reflexiona sobre el camí de la quaresma:


Els alumnes han treballat sobre la línia 40, que representen els 40 dies que Jesús va passar al desert. Durant aquests dies es medita com a preparació per a la celebració pasqual.


Cada dilluns es llegeix i es reflexiona sobre l'Evangeli del diumengedijous, 17 de març de 2011

Carnestoles 2011 5è i 6è

Aquí tenim algunes instantànies de la tarda del 4 de març. Celebració del carnestoltes a l'escola. El tema dels animals. Tot un èxit en colorit, diversió i organització. Fins a l'any què ve!dimarts, 1 de març de 2011