dissabte, 21 de febrer de 2009

Web fora de servei

La web de la nostra escola http://www.amordedios.org está fora de servei per motius tècnics

dilluns, 16 de febrer de 2009

Canal Twitter de la nostra escola

Twitter és la famosa xarxa social de microblogging (missatges curts, com els sms dels mòbils) que permet difondre i rebre informació d'una forma ràpida i còmoda.

A partir d'ara la informació difosa mitjançant el blog de notícies de l'escola, entre altres, es farà també per Twitter, al canal:

Aquest tutorial explica molt breument cóm s'utilitza Twitter:T'esperem a @amordedios!

dilluns, 2 de febrer de 2009

Full informatiu mensual de febrer de 2009

Ja podeu consultar el full informatiu mensual de febrer de 2009


Fes clic aquí per veure'l en format PDF

diumenge, 1 de febrer de 2009

Nou blog del Departament TIC de l'escola


Ahir es va crear el blog Departament TIC Amor de Dios (Barcelona, Turó) que recollirà les notícies i activitat d'aquest Departament.

Encara que les TIC han estat sempre presents al nostre Centre, és aquest curs quan s'ha creat un Departament com a tal, format per quatre membres. La seva finalitat principal és la de donar un impuls a l'ús de les TIC, assessorant al professorat, investigant noves metodologies educatives i donant solucions concretes als problemes plantejats en el nostre entorn particular.

El blog és col lectiu i en ell escriuran els membres del Departament. Serà el lloc on s'aniran publicant els avenços i experiències que anem acumulant al llarg del temps. S'intentarà que els articles que es publiquin no només informin sobre el nostre Departament i Centre, sinó també que puguin ser d'utilitat per altres.

Foto amb llicencia CC de Jon Ovington